nieuws

Half vloeibaar frituurvet

Horeca

Vandemoortele vernieuwde de samenstelling van Risso Likrema, een zuiver plantaardig en half vloeibaar frituurvet. Met een transvetzuurgehalte van minder dan twee procent, voldoet Risso Likrema aan de normen van de campagne Verantwoord Frituren. Voorsmelten is niet nodig, want het product is op kamertemperatuur uit te gieten. De korte opwarmtijd en hoge temperatuurresistentie maakt niet alleen […]

Vandemoortele vernieuwde de samenstelling van Risso Likrema, een zuiver plantaardig en half vloeibaar frituurvet. Met een transvetzuurgehalte van minder dan twee procent, voldoet Risso Likrema aan de normen van de campagne Verantwoord Frituren. Voorsmelten is niet nodig, want het product is op kamertemperatuur uit te gieten.

De korte opwarmtijd en hoge temperatuurresistentie maakt niet alleen het frituurvet bestand tegen hoge temperaturen, het verlengt ook de levensduur. ‘Een bijkomend voordeel van werken met dit product is de prettige geur’. Het is geschikt voor alle friteuses en frituurwerk met aardappelproducten, vlees- en vissnacks. De frituurvet is verkrijgbaar in handzame emmers van 10 liter.
Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 53 27 50 of www.vandemoortele.nl.

Reageer op dit artikel