nieuws

‘Het begint nu pas tot ons door te dringen

Horeca

Leon Kees is er erg duidelijk in. ‘Het begint nu pas eigenlijk tot ons door te dringen wat er allemaal gebeurt is’. Gisteren werd de ijssalon van Leon en zijn vrouw Heddeke uitgeroepen tot IJssalon van het Jaar.

Dit jaar bestaat IJssalon Kees 55 jaar. Het echtpaar was al van plan om er echt een feestjaar van te maken. Het feit dat zij tot IJssalon van het Jaar zijn uitgeroepen geeft een gouden randje aan het jubileumsjaar.

Sallant detail is dat Leon gisteren onderweg terug was van wintersport, terwijl zijn vrouw Heddeke de honneurs waar nam op de IJsbeurs. Uiteraard werd Leon op de hoogte gesteld van het juichbericht. Wij gaan er van uit dat het dak van zijn auto eraf gegaan moet zijn, toen hem dit ten ore kwam.

Reageer op dit artikel