nieuws

het land van ooit’ door gemeente aangewezen als trouwlocatie

Horeca

Het Land van Ooit is voor het jaar 2005 door de gemeente Heusden aangewezen als trouwlocatie.

Naar aanleiding van de vele verzoeken van bruidsparen om in de sprookjesachtige sfeer van Het Land van Ooit te mogen trouwen, besloot de gemeente Heusden een ‘pilot’ voor trouwen op locatie met Het Land van Ooit aan te gaan.

Tot op heden waren aspirant-bruidsparen aangewezen op de gemeentehuizen in Drunen en Vlijmen en het Gouverneurshuis in Heusden-vesting. Met deze verruiming sluit Heusden aan bij een trend die in het hele land zichtbaar is. Aanstaande bruidsparen kiezen in toenemende mate voor een ‘alternatieve locatie’ en willen de huwelijksviering op één locatie houden. Eric Kamp van het Departement van Vermakelijke Zaken: “Wij zijn blij met dit besluit, want hoewel wij jaarlijks vele huwelijksfeesten van bruidsparen hebben georganiseerd kwam de vraag steeds vaker om in Het Land van Ooit óók de huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden”.
De proefperiode geldt voorlopig voor aanvragen voor het trouwen in het jaar 2005 in Het Land van Ooit.

Reageer op dit artikel