nieuws

Innoverende hotels in race voor Dutch Hotel Award

Horeca

De belangstelling voor de Dutch Hotel Award is groot. Vooral hotelbedrijven die de laatste jaren flink hebben geïnnoveerd melden zich aan. Dat zegt Francesco Monaco van adviesbureau Trust Hospitality, die samen met Misset Horeca de wedstrijd organiseert.

Monaco is enthousiast over de aanmelders. ‘Bekende en minder bekende hotels, maar stuk voor stuk bedrijven die het afgelopen jaar veel aan innovatie hebben gedaan. Bijvoorbeeld door te investeren in een nieuwe restaurantformule of door het concept drastisch om te gooien’, aldus Monaco.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 4 april aanmelden via www.dutchhotelaward.nl. Dit jaar staat de wedstrijd in het teken van innovatie. Het winnende bedrijf ontvangt een speciaal ontworpen kunstwerk en mag zich een jaar het meest innovatieve hotel van Nederland noemen. Bovendien mag het complete managementteam een workshop naar keuze volgen op de Hoge Hotelschool Den Haag, inclusief een verblijf op de campus.

Vorig jaar won het Delta Hotel in Vlaardingen van general manager Floris-Jan Zwaag de eerste editie van de hotelwedstrijd. De DHA is een initiatief van adviesbureau Trust Hospitality in samenwerking met Misset Horeca, ING Bank, SBS Architectuur en de Hotelschool Den Haag.

Reageer op dit artikel