nieuws

Invasie Duitse toeristen op komst

Horeca

De horeca in Amsterdam kan vanaf 1 mei meer Duitse toeristen verwachten. Op die datum start Air Berlin een bijna dagelijkse vlucht met Schiphol. Voor nog geen dertig euro kunnen Duitsers vanaf Berlijn binnen anderhalf uur per vliegtuig naar Amsterdam.

Dagelijks, met uitzondering van zaterdag, stijgt er ’s morgens om 6.10 uur een machine van Air Berlin op vanaf vliegveld Berlijn-Tegel. De vlucht duurt 1.20 uur en dus arriveren toeristen vroeg op Schiphol. De vertrektijd vanuit Amsterdam, voor de vlucht naar Berlijn, is 8.10 uur.

Air Berlin heeft bekendgemaakt zo snel mogelijk een tweede dagelijkse verbinding met Amsterdam op te zetten. De kosten voor een vliegticket bedragen 29 euro voor een enkele reis, inclusief tax, heffingen en service aan boord. Air Berlin is de één na grootste Duitse luchtvaartmaatschappij. Verder is het de derde lowcost-carrier van Europa.

Reageer op dit artikel