nieuws

kempers bokaal voor amsterdam rai

Horeca

Tijdens haar jaarcongres heeft de V.O.L., Vereniging van afgestudeerden van erkende hoge hotelscholen, de Kempers Bokaal uitgereikt aan Amsterdam RAI.

De jury vindt dat de organisator van de Horecava zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt voor de horecabranche in het algemeen en de hotelsector in het bijzonder. Volgend jaar organiseert Amsterdam RAI voor de 50ste maal de Horecava met op de tweede beursdag – voor de vijfde keer – de hoteldag. Verder ziet de jury in de winnaar een zeer gastvrije partner bij het organiseren van de jaarlijkse V.O.L-nieuwjaarsreceptie die is uitgegroeid tot een groots evenement.

Martin van Nierop, directeur catering van Amsterdam RAI, ontving de Kempers Bokaal uit handen van Sander Allegro, voorzitter van de V.O.L. Voor Allegro was het zijn laatste officiële handeling na zes jaar voorzittersschap. Allegro werd overigens zelf na deze laatste “officiële” handeling benoemt tot erelid van de V.O.L.

De Kempers Bokaal is bestemd voor een persoon of instantie die zich voor de vereniging in het bijzonder en/of de bedrijfstak in het algemeen verdienstelijk heeft gemaakt. Sinds de introductie in 1970 is de prijs tien keer uitgereikt, voor het laatst in 2001 aan uitgeverij Reed Business Information, uitgeverij van o.a. FZ. De prijs, een wisseltrofee, bestaat uit een door kunstenaars uit Leerdam vormgegeven kristal.

De nieuwe voorzitter, Wim Dupont, reikte de Pol Hesse prijs, vernoemd naar de grondlegger van de V.O.L., uit aan Charles van Goch, directeur van Mise en Place voor zijn bijzondere inzet met als resultaat de HotelloTop.nl en de EuroGM, een mooi terugkerend netwerkevenement.

Reageer op dit artikel