nieuws

Knapperig maïs broodje

Horeca

Na de pain sandwich jumbo wit en meergranen (voorheen bûcherons) introduceert Délifrance de pain sandwich jumbo maïs. Een broodje dat zijn naam dankt aan de exclusieve maïsmix die het kruim geel kleurt. De maïsmix geeft bovendien een bijzondere smaak aan dit stevige en toch luchtige broodje en heeft een knapperige korst. Door de grove en […]

Na de pain sandwich jumbo wit en meergranen (voorheen bûcherons) introduceert Délifrance de pain sandwich jumbo maïs. Een broodje dat zijn naam dankt aan de exclusieve maïsmix die het kruim geel kleurt. De maïsmix geeft bovendien een bijzondere smaak aan dit stevige en toch luchtige broodje en heeft een knapperige korst.

Door de grove en rustieke vorm is dit broodje ideaal om rijk gevulde sandwiches mee te bereiden.
Informatie: Délifrance Nederland, Ridderkerk, tel. (0180) 48 51 11.

Reageer op dit artikel