nieuws

loeki de leeuw nu ster in carnaval festival van de efteling

Horeca

Loeki de Leeuw heeft een nieuwe verblijfplaats gevonden. Vanaf vrijdag 25 maart is hij één van de nieuwkomers van het Efteling-seizoen 2005.

De bekende STER-leeuw zal te zien zijn in de attractie Carnaval Festival.. De Efteling zal zich de komende jaren ontfermen over deze leeuw, die tot eind 2004 op de Nederlandse televisie te zien was.Op vrijdag 25 maart is hij officieel toegevoegd aan de attractie Carnaval Festival in de Efteling door Louise Geesink en Efteling Parkdirecteur Olaf Vugts. Louise Geesink is de dochter van Joop Geesink (1913-1984), geestelijk vader van Loeki de Leeuw én de ontwerper van Carnaval Festival.

In het nieuwe Efteling-seizoen zal naast Loeki ook de Deense sprookjesschrijver Hans Christian Andersen centraal staan. In het Kaatsheuvelse park zal o.a. de nieuwe Efteling Sprookjesshow met sprookjes van Hans Christian Andersen te zien zijn.

Reageer op dit artikel