nieuws

Luxe slagroomtaart

Horeca

Slagroomtaart de luxe is nieuw in het assortiment van Hoogenboom. De diepgevroren taart is opgebouwd uit drie lagen kapsel met daartussen slagroom. De bovenste laag room is gecombineerd met een abrikozenvulling. De taart is aangezet met een luxe chocolade bloesem in de kleuren goud/amber dat een glinsterend effect geeft. De bovenzijde van de taart is […]

Slagroomtaart de luxe is nieuw in het assortiment van Hoogenboom. De diepgevroren taart is opgebouwd uit drie lagen kapsel met daartussen slagroom. De bovenste laag room is gecombineerd met een abrikozenvulling. De taart is aangezet met een luxe chocolade bloesem in de kleuren goud/amber dat een glinsterend effect geeft.

De bovenzijde van de taart is gedecoreerd met twee ringen slagroomrozetten met daarop chocolade duo rolls, chocolade jura garnering en twee soorten fruit, met in het midden van de taart chocolade tagliatelle. Verder is de taart voorgesneden in 12 punten. ‘Met deze taart voldoen horecaondernemers aan de traditionele wensen van klanten en bieden ze tegelijkertijd iets extra’s’, aldus de producent.
Informatie: Hoogenboom Benelux, Rotterdam, tel. (010) 521 35 44 of www.hoogenboom-benelux.nl / info@hoogenboom-benelux.nl.

Reageer op dit artikel