nieuws

Minihapjes van vier kaassoorten

Horeca

Onlangs introduceerde Buitenhuis Snacks een nieuwe assorti-doos met mini’s onder de naam ‘het kaasplankje’. Met dit product wil de producent van minisnacks onze reputatie van ‘kaaskoppen’ eer aan doen. Daarom zijn er een aantal populaire kaassoorten uitgekozen waarmee een uitgekiende mix van minihapjes is samengesteld. Het kaasplankje bestaat uit mini Gouds hapje, mini Chaddar hapje, […]

Onlangs introduceerde Buitenhuis Snacks een nieuwe assorti-doos met mini’s onder de naam ‘het kaasplankje’. Met dit product wil de producent van minisnacks onze reputatie van ‘kaaskoppen’ eer aan doen. Daarom zijn er een aantal populaire kaassoorten uitgekozen waarmee een uitgekiende mix van minihapjes is samengesteld. Het kaasplankje bestaat uit mini Gouds hapje, mini Chaddar hapje, mini Emmetaler en mini Camembert.

Dit assortiment in minivorm is naast het gebruik als borrelgarnituur ook geschikt als vervanging of variatie op het traditionele kaasplankje. Alle hapjes hebben dezelfde baktijd, zodat de complete inhoud van een doos tegelijk is te frituren. De hapjes zijn ook geschikt voor bereiding in de oven.
Informatie: Buitenhuis Snacks, Wijk bij Duurstede, tel. (0343) 59 66 66.

Reageer op dit artikel