nieuws

Mobiele loungezaak brengt gasten naar disco

Horeca

Rotterdamse loungezaken hebben er een concurrent bij. Sinds deze week beschikt de stad namelijk over een mobiele loungegelegenheid. In een negen meter lange reuzenauto worden gasten vervoerd naar de Rotterdamse discotheek Hollywood.

De Hummer Limo, zo heet de rijdende loungezaak. De enorm grote auto beschikt over een champagnebar, diverse LCD-schermen en een uitgebreid audiosysteem. De auto biedt plaats aan acht personen en rijdt rond in de Rotterdamse binnenstad. Geïnteresseerden kunnen de auto aanhouden en, indien er plaats is, instappen.

Inzittenden van de auto worden afgeleverd bij de megadiscotheek Hollywood Music Hall. Daar krijgen ze een avond lang een VIP-behandeling. De rijdende HMH Lounge is een gezamenlijk initiatief van Radio 538 en Heineken.

Reageer op dit artikel