nieuws

moord tv bij omroep b.o.b. in uitgeest

Horeca

Een nieuwe omroep (B.O.B.) met een eigen zendmast en natuurlijk zijn eigen sterren zendt vanaf 19 maart haar eerste zelf geproduceerde Show-TV-programma’ s LIVE uit.

Een unieke stap in de steeds verder gaande commercialisering van het medium televisie.Na lange en vele onderhandelingen met de gemeente Uitgeest is Martijn Veen van BOB’S Party Palace er in geslaagd de vergunning te verkrijgen voor het uitzenden van eigen LIVE Televisie programma’ s vanuit Studio BOB met publiek.

Het eerste Feestprogramma dat 19 maart LIVE wordt uitgezonden is een come-back van Tedje de Braak. In zijn show ” Win een Moordwijf” zal het publiek, met een vette vinnige knipoog naar Cash&Carlo, mogen stemmen wie van de 16 uitverkoren kandidaten diezelfde avond nog in het huwelijk mag treden met het “Moordwijf” . Tedje zal Tedje niet zijn als hij zijn laatste kans om de kijkcijfers te breken niet iets unieks in de geschiedenis van de Showbizz gaat doen. Misschien worden het wel lijkcijfers……?Een MoordShow geschreven en geproduceerd door PromoPodium.nl uit Amsterdam in opdracht van omroep B.O.B.Voor meer informatie PromoPodium.nl : 020-6752392 of Omroep B.O.B.: 025-1315150

Reageer op dit artikel