nieuws

move verzorgt promotietoer nieuwste nintendo

Horeca

Move gaat een twee maanden durende promotie tour door Nederland verzorgen voor Nintendo. Nintendo heeft op 11 maart jongstleden haar nieuwe handheld, de Nintendo DS, gelanceerd in de Benelux.

Op donderdag 17 februari startte MOVE, een samenwerking tussen The Conceptworkers (concept) en The Workforce (logistiek/mensen), de Nintendo DS Touch! Tour. Als een heus reizend circus doet de Tour binnen acht weken 30 locaties in Nederland aan, van Groningen tot Maastricht, veelal in winkelcentra waar tussen de 50.000 en 100.000 mensen per dag langs lopen.

De tour presenteert zich met een 3 meter grote “blow up” van de spelcomputer waarop de DS-demo te zien is. Verder gaan er per tour ongeveer 20 demokasten mee die door Nintendo promotiemedewerkers gepresenteerd en begeleid worden. Voor meer informatie over de tour kijk op de Nintendo site ofop de site van MOVE

Reageer op dit artikel