nieuws

Musical highlights bij dinnershow in festige partytheater

Horeca

Musical Highlights is de nieuwste dinnershow in het Festige PartyTheater. Deze show is speciaal voor kleine groepen, vanaf 4 personen, ontwikkeld die willen genieten van show, zang en dans en ook zelf feest willen vieren.

Rode draad door het showprogramma is het verhaal van een meisje dat droomt van een grote musical carrière. Een geest vervult haar wens en neemt haar mee langs tal van bekende musicals. Met hoogtepunten uit wereldberoemde musicals zoals The Lion King, Miss Saigon, Titanic, The Phantom of the Opera, ABBA The Musical, Hollywood Boulevard, Sister Act, Cabaret, Fame, Grease en het Hollandse feest der herkenning de JANTJES belooft het een bijzonder swingende avond te worden.

De show wordt uitgevoerd in diverse “blokken” die leiden naar een feestelijke finale! Tussendoor verrast MagicMan de gasten met goocheltrucs!

Reageer op dit artikel