nieuws

NH Hoteles mikt op seizoensproducten

Horeca

Verse seizoensproducten vormen de hoofdschotel van een nieuw culinair concept van NH Hoteles: ‘Taste the Seasons’. Aan het nieuwe concept werkte meer dan dertig chef-koks van het internationale hotelbedrijf mee.

Hotelgasten kunnen bij het nieuwe concept een keuze maken uit wisselende gerechten die in harmonie zijn met de looptijden van de seizoen, zo meldt het persbericht van NH. Elk seizoen komen er minimaal zes gerechten op de kaart te staan. Het eerste thema is Taste the Sea en begint eind deze maand in alle NH Hotels in Nederland en België.

NH lijkt zich steeds meer te richten op spraakmakende concepten om zich beter te kunnen onderscheiden. Zo lanceerde het eerder Nhube, een concept waarbij een huiskamersfeer wordt gecreëerd in hotels. Verder werkt NH intensief samen met de Spaanse topkok Ferran Adria.

Reageer op dit artikel