nieuws

NH voor 18 miljoen euro op Britse hotelmarkt

Horeca

NH Hoteles investeert voor 18 miljoen euro in het Harrington Hall Hotel in Engeland. Daarmee debuteert het hotelbedrijf op de Britse markt. NH neemt een minderheidsbelang in het viersterrenhotel.

De overige 54 miljoen euro van de totale aankoopsom van 72 miljoen euro komen voor rekening van onroerendgoedmaatschappij Losan. Het Harrington Hall Hotel heeft tweehonderd kamers, een restaurant voor 250 gasten en bestaat uit twaalf aan elkaar verbonden historische panden. Het is gevestigd in de Londense wijk South Kensington, dicht bij Hyde Park, Kensington Palace en de Royal Albert Hall.

De overeenkomst tussen NH Hoteles en Losan betekent een verdere expansie van NH in Europa. Recent opende NH hotelbedrijven in Hongarije, Roemenië en Italië. Met de jongste aanwinst in het Verenigd Koninkrijk komt het aantal landen waarin NH actief is op negentien.

Reageer op dit artikel