nieuws

Nieuwe variant op klassiek broodje

Horeca

Met de fougacette naturel en pesto steekt Délifrance de klassieke fougasse broodje in een modern jasje. Het is een van de meest representatieve producten uit de Franse Provence. Gemaakt met extra vierge olijfolie, hebben deze broodjes een heerlijke smaak en een zachte kruim. De pesto variant voegt daar nog een melange van kaas, tomaat, paprika, […]

Met de fougacette naturel en pesto steekt Délifrance de klassieke fougasse broodje in een modern jasje. Het is een van de meest representatieve producten uit de Franse Provence. Gemaakt met extra vierge olijfolie, hebben deze broodjes een heerlijke smaak en een zachte kruim. De pesto variant voegt daar nog een melange van kaas, tomaat, paprika, basilicum en knoflook aan toe.

Fougacette is dan ook een origineel broodje op basis van authentieke receptuur bereid. Door de platte vorm van het broodje is het gemakkelijk te beleggen. Daarbij is het broodje na afbakken tot 24 uur houdbaar. Naast broodproducten produceert Délifrance ook viennoiserie-, traiteur- en patisserieproducten.
Informatie: Délifrance Nederland, Ridderkerk, tel. (0180) 48 51 11.

Reageer op dit artikel