nieuws

Ovenheerlijke’ kaassoufflés

Horeca

KB De Soufflé Specialist heeft nu een kaassoufflé in haar diepvries assortiment die in de oven te bereiden is. De bereidingstijd is 12 minuten van de kaassoufflé en is direct vanuit de diepvries in de oven op te warmen. De rijkgevulde, rechthoekige kaassoufflé weegt 70 gram. Uitermate geschikt voor bereiding van grotere aantallen tegelijk tijdens […]

KB De Soufflé Specialist heeft nu een kaassoufflé in haar diepvries assortiment die in de oven te bereiden is. De bereidingstijd is 12 minuten van de kaassoufflé en is direct vanuit de diepvries in de oven op te warmen. De rijkgevulde, rechthoekige kaassoufflé weegt 70 gram. Uitermate geschikt voor bereiding van grotere aantallen tegelijk tijdens de lunch- en maaltijdvertrekking in bijvoorbeeld het bedrijfsrestaurant of instelling.

Maar ook in het take-away concept met warmhoudkasten of vitrines zijn deze kaassoufflés ideaal. Ze zijn verkrijgbaar in een doos waarin 24 stuks, via de leverancier van diepvriessnacks.
Informatie: KB De Soufflé Specialist, Groot-Ammers, tel. (0184) 60 53 30 of info@kb-foodservice.nl of www.kaassouffles.nl.

Reageer op dit artikel