nieuws

palace hotel noordwijk exclusief te huren

Horeca

Het vijfsterren Palace Hotel in Noordwijk aan Zee biedt vanaf heden de mogelijkheid het gehele hotel exclusief te huren.

Na ervaringen met vaste relaties, blijkt de animo voor het exclusieve gebruik van het hotel voor meerdaagse bijeenkomsten en evenementen zeer groot. In het bijzonder de aspecten veiligheid, flexibiliteit en totale aandacht voor één partij werden ervaren als uniek in de vijfsterren hotelbranche.

De 120 kamers en suites in combinatie met de vergaderzalen maakt exclusief gebruik van het Palace Hotel voor meerdere relaties een interessante optie. In het geval de bijeenkomsten voor grotere partijen zijn (het hotel beschikt over vergaderaccommodatie tot 750 personen), boekt het hotel de extra benodigde kamers in nabijgelegen Noordwijkse hotels.
Met deze unieke service hoopt het Palace Hotel te voorzien in een behoefte aan exclusiviteit die door steeds meer zakelijke relaties gewenst is.

Reageer op dit artikel