nieuws

Palace Hotel Noordwijk ‘te huur

Horeca

Het vijfsterren Palace Hotel in Noordwijk is voortaan in zijn geheel te boeken. Volgens het management van het hotel is uit ‘meerdere ervaringen met vaste relaties’ gebleken dat het exclusieve gebruik van het hotel voor meerdaagse bijeenkomsten en evenementen positief wordt ontvangen en voorziet in een behoefte.

Volgens Edwin de Vries, director of sales and marketing, gaat het hotel op jaarbasis uit van zo’n 10 tot 20 totaalboekingen. Tot nu toe is het hotel al zo’n zeven keer in zijn geheel verhuurd geweest in verband met productpresentaties, congressen en kick-off meetings. Het Palace Hotel heeft 120 kamers en 1000 vierkante meter vergaderruimte. De Vries zegt belangstellenden maatwerk aan te bieden. Zodoende kan hij geen vanafprijs noemen voor de verhuur het complete hotel. Omzettechnisch noemt hij de aanpak ‘zeker interessant’.

De director of sales verzekert dat het idee voor de complete verhuur geen noodgreep is. ,,Er is gewoon vraag naar en er is een markt voor en daar stappen we actief in. Daarnaast hebben we natuurlijk onze normale reserveringen.’’ Belangstellenden moeten volgens De Vries wel ruim op tijd reserveren. Wie in juni belt om in juli het hele hotel af te huren, vist vermoedelijk achter het net.

Reageer op dit artikel