nieuws

players genomineerd voor beste nieuwe club

Horeca

Players Entertainment Club uit Zoetermeer is genomineerd voor de Hospitality & Style Award 2005 in de categorie “Best New Club”.

Deze verkiezing wordt jaarlijks uitgeschreven door theme:nl, het vakblad over design, stijl en gastvrijheid in de Nederlandse horeca.

De juryleden waren onder de indruk van het totaalconcept en de inrichting van Players. Zij spraken hun bewondering uit voor het lef en het inzicht van de jonge ondernemer Guillermo van Berkum om juist aan de rand van Zoetermeer een club met een hoog kwaliteitsniveau te openen.

Behalve Players zijn genomineerd Now & Wow (Rotterdam), Jackie RC (Rotterdam) en Culture Club (Gent, België). De bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de Award vindt plaats tijdens de vakbeurs Bar:nl op 5 april in de Amsterdam Convention Factory.

De jury bestaat uit de columnisten van theme:nl onder voorzitterschap van horecaondernemer Marcel Schlaman (Newscafé Groningen). Andere columnisten zijn bartender Ricardo Sporkslede (Bartender Network), hotelier Paul Rinkens (designhotel la Bergère in Maastricht), barista Jeroen Veldkamp (oprichter Barista Gilde), designer Edward van Vliet (studio Edward van Vliet), conceptmaker Will Erens (Pure-Sang) en trendwatcher Didier Prince.

Reageer op dit artikel