nieuws

Reclameoffensief moet meer Duitse toeristen lokken

Horeca

Een intensieve imagocampagne in Duitsland moet meer toeristen trekken naar ons land. Het Nederlands Bureau voor Toerisme in Duitsland heeft 3,5 miljoen euro beschikbaar gesteld voor een multimediacampagne in Duitse media.

De campagne bestaat uit advertenties in Duitse dag- en weekbladen, radiospots, direct mailing en internetactiviteiten. De campagne richt zich met name op potentiële bezoekers uit de aan Nederland grenzende deelstaat Noordrijn-Westfalen.

Het aantal Duitse toeristen in ons land, is het afgelopen jaar met 7 procent afgenomen. Reclamebureau KMF moet daar een eind aan maken. Het bureau uit Hamburg ontwikkelde eerder campagnes voor onder meer de Senseo koffie-apparaten van Douwe Egberts.

Reageer op dit artikel