nieuws

Restaurantsoap zeer moeizaam van start

Horeca

De tv-serie My restaurant rules heeft een matige start gekend. Dat blijkt uit de eerste kijkcijfers van de restaurantsoap. Volgens de cijfers keken er 266.000 mensen naar de nieuwe serie van Yorin.

My restaurant rules is sinds maandag iedere werkdag om 19.25 uur te zien op Yorin. In het Australische programma starten vijf stellen een restaurant. Ze krijgen een startkapitaal en moeten hiermee het restaurant inrichten, personeel huren en menu’s samenstellen.

Na opening van het restaurant moeten de teams zoveel mogelijk winst maken. Het publiek bepaalt welk restaurant het meest in de smaak valt. Gaandeweg de serie vallen er koppels af, waarna er twee overblijven. De uiteindelijke winnaars krijgen een eigen restaurant.

Reageer op dit artikel