nieuws

rijnsleper pure-liner, nieuwe varende evenementenlocatie

Horeca

Nederland heeft er een unieke evenementenlocatie bij. Vanaf eind april zal de Pure-liner, na een lange voorbereiding, weer het ruime sop kiezen.

Het schip is in 1934 gebouwd en pendelde onder de naam ‘Nicoline’ als Rijnsleper tussen Rotterdam en het Ruhrgebied. Anno 2005 ondergaat deze ruim 70 jarige ‘arbeider’ een spectaculaire make-over en wordt omgetoverd tot een unieke en veelzijdige evenementenlocatie.

Op 1 januari 2005 werd de staalschaar voor het eerst in het schip gezet, wat tevens de start vormde van de ingrijpende verbouwing, naar een ontwerp van architectenbureau Studio Touche en Floris Visualisaties. De Pure-liner staat, naar eigen zeggen, voor vernieuwing en inspiratie. Een varende evenementenlocatie voor productpresentaties, beurzen, kick off’s en bedrijfsfeesten. Het ‘strakke’ interieur laat zich gemakkelijk combineren met andere sferen; van een swingend feest tot een relaxte borrel. Het schip is inzetbaar in Nederland, België en Duitsland en kan door zijn afmetingen vrijwel overal komen.

Reageer op dit artikel