nieuws

rotterdam in teken van 10 jaar tmf awards

Horeca

Dit jaar wordt de tiende editie gehouden van de TMF Awards. In dit kader staat Rotterdam op 1 april geheel in het teken van de uitreiking van die muziekprijzen.

Niet alleen de uitreiking in Ahoy’ doet de havenstad op zijn grondvesten trillen, ook een evenement op de Wilhelminapier doet een duit in het zakje. Daar, tegen de achtergrond van de Erasmusbrug, treden onder meer dj Tiësto, Krezip en Intwine op.

Dat brachten de muziekzender en de gemeente Rotterdam maandag naar buiten. Het evenement heet ‘Live at the Bridge’ en delen ervan zullen te zien zijn in de live-uitzending van de TMF Awards. Naast de optredens van de artiesten zijn er ook andere bijzondere dingen te zien, belooft TMF. Live at the Bridge is tussen 21.00 en 23.30 uur gratis toegankelijk. De 8000 toegangskaarten zijn alleen op 25 maart af te halen bij een muziekwinkel aan de Lijnbaan.

Reageer op dit artikel