nieuws

Schepijs met veel ingrediënten

Horeca

Nieuw van Unilever op schepijsgebied is Carte d’Or selectie. Dit schepijs kenmerkt zich door een opvallende, lekkere presentatie, zodat de schepijsvitrine er altijd mooi uit ziet. Het schepijs is afgemaakt met een heerlijk ogende topping. Door de smakelijke presentatie, rijke ingrediënten en frisse smaak lijken de producten recht uit de ijssalon te komen. Er zijn […]

Nieuw van Unilever op schepijsgebied is Carte d’Or selectie. Dit schepijs kenmerkt zich door een opvallende, lekkere presentatie, zodat de schepijsvitrine er altijd mooi uit ziet. Het schepijs is afgemaakt met een heerlijk ogende topping. Door de smakelijke presentatie, rijke ingrediënten en frisse smaak lijken de producten recht uit de ijssalon te komen.

Er zijn tien gangbare smaken verkrijgbaar, inclusief een sorbetvariant. De aluminiumkleurige kunststof bakken, waarin vier en een halve liter schepijs, zijn direct in de vitrine te plaatsen. De sorbet limon variant is verkrijgbaar in een vijf liter bak. ‘Kwaliteitsijs voor een betaalbare prijs’, voegt de fabrikant toe.
Informatie: IgloMora Groep, ’s-Hertogenbosch, tel. (073) 683 51 51 of www.iglomora.nl / www.OLA.nl.

Reageer op dit artikel