nieuws

schiphol introduceert bagageservice

Horeca

Reizigers hoeven niet meer te zeulen met koffers. Ze kunnen een beroep doen op Koffersuitenthuis.nl, een gloednieuwe bagageservice voor Schipholgangers.

De naam van het bedrijf dekt de lading volkomen. Koffersuitenthuis.nl haalt de koffers bij de reizigers thuis op en levert ze af op de luchthaven Schiphol. Bij terugkeer in Nederland worden de koffers netjes bij de klanten thuis afgeleverd.

,,Onze service is voor veel mensen ideaal, maar we denken dat vooral gezinnen en ouderen veel van koffersuitenthuis.nl gebruik gaan maken,” zegt woordvoerder Jillis Bloem van deze nieuwe dienstverlening. ,,Reizigers zorgen ervoor dat hun koffers 24 of 48 uur voor vertrek klaar staan. Wij regelen vervolgens het vervoer naar het bagagedepot op luchthaven Schiphol, dat te vinden is tussen vertrekhal 1 en 2. De voordelen zijn legio. Geen rugklachten, de handen vrij en de bagage kan niet meer gestolen worden. Bovendien is onze service makkelijk en betaalbaar.”

Koffersuitenthuis.nl maakt voor het transport van de koffers gebruik van een samenwerkingsverband van transporteurs die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van waardevolle zaken. ,,De koffers zijn voor het transport en de opslag verzekerd en de bagage is bij ons in goede handen, wij zorgen voor het vervoer en opslag in het depot zonder tussenkomst van derden. Het is een gesloten systeem waarbij het voor vreemden niet mogelijk is om bij het bezit van onze klanten te komen.” aldus Bloem.

Koffersuitenthuis.nl is tot stand gekomen met de steun van ‘kansrijkeigenbaas’, een aanmoedigingsproject voor nieuwe ondernemers. De daaruit voortvloeiende fondsen zijn afkomstig van Rabobank Oost-Gelderland, Universiteit Twente, de Europese Unie en de provincie Gelderland.

Ook de ANWB heeft inmiddels verklaard het initiatief van harte te steunen. Door hun lidmaatschapsnummer in te vullen, krijgen ANWB-leden korting als ze gebruikmaken van Koffersuitenthuis.nl. Meer informatie is te vinden opde site

Reageer op dit artikel