nieuws

Serre voor jarig Carlton Ambassador Den Haag

Horeca

Het stijlvolle Carlton Ambassador Hotel in Den Haag bestaat tien jaar. Reden voor het hotelbedrijf het restaurant Henricus aan te passen. Met een ruime serre wil het hotel de status van leisure- én businesshotel bevestigen.

Serre voor jarig Carlton Ambassador Den Haag

De nieuwe serre aan het hotelbedrijf biedt ruimte aan 36 restaurantgasten. Het verbouwde restaurant heeft een eigentijdse stijl met ‘warme materialen’. De gebruikte kleuren zijn okergeel en groen met zwarte accenten. Het restaurant is opgesplitst in twee gedeeltes: een restaurant met vijftig zitplaatsen en een loungegedeelte bij de open haard.

Tijdens het jubileumfeest en de opening van het verbouwde restaurant, kreeg een medewerker van de ambassade van Groot-Brittannië een boek overhandigd. Hierin staat de geschiedenis van het hotel en het pand omschreven. Pandeigenaar Anton Krulder schreef het boek.

Naast het Carlton Ambassador zijn er in ons land nog zes Carlton-hotels, te weten: Carlton Beach (Scheveningen), Banks Mansion (Amsterdam), Carlton Square (Haarlem), Carlton President (Utrecht), Carlton Oasis (Rotterdam) en Carlton De Brug (Mierlo).

Reageer op dit artikel