nieuws

unlimited introduceert range rover sport tijdens land rover eindfeest

Horeca

Land Rover Nederland heeft op zaterdag 22 januari 2005 in het Event Centre Aalsmeer de Range Rover Sport aan zijn dealers en verkopers gepresenteerd tijdens het eindfeest van de salescampagne.

Unlimited heeft het concept voor de onthulling en eindfeest bedacht en de uitvoering van zowel het event als de onthulling succesvol gerealiseerd. De introductie van de Range Rover Sport en het eindfeest waren tevens de start van een nieuw campagnejaar voor de Land Rover dealers, inclusief sales- en customer service-medewerkers waarin het komende jaar nog sterker de persoonlijke rol ten aanzien van het Land Rover-succes wordt benadrukt. Unlimited heeft dan ook voor 2005 de opdracht gekregen de succesvol ingeslagen weg verder uit te bouwen en uit te diepen.

Reageer op dit artikel