nieuws

Vloeibare ready-to-heat sauzen

Horeca

Deze maand introduceert Nestlé FoodServices Chef vloeibare sauzen. ‘Bereid uit puur natuurlijke ingrediënten, met een hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk van smaak. Voor koks die staan voor kwaliteit en voor de eisen van het hedendaagse koken’, aldus de producent. Bovendien laten deze ready-to-heat sauzen genoeg ruimte over eenvoudig te bereiden. De verkrijgbare varianten zijn béarnaise, hollandaise […]

Deze maand introduceert Nestlé FoodServices Chef vloeibare sauzen. ‘Bereid uit puur natuurlijke ingrediënten, met een hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk van smaak. Voor koks die staan voor kwaliteit en voor de eisen van het hedendaagse koken’, aldus de producent.

Bovendien laten deze ready-to-heat sauzen genoeg ruimte over eenvoudig te bereiden. De verkrijgbare varianten zijn béarnaise, hollandaise en witte roomsaus.
Informatie: Nesté FoodServices, tel. (020) 569 94 09 of customerservice@nl.nestle.com.

Reageer op dit artikel