nieuws

werken vanuit het hart’ bij de hoop entert®ainment

Horeca

DE HOOP Entert®ainment, organisator van bedrijfspresentaties, heeft een nieuwe show ontwikkeld waarin ‘werken vanuit het hart’ centraal staat.

In een muzikale en entertainende show inspireren de trainers Richard de Hoop en Rommy Venema mensen om met passie te werken. Want passie inspireert en geeft extra energie, volgens het entertainmentbureau. Het ontdekken en benutten van de eigen passie kan mensen helpen om zowel op persoonlijk als zakelijk gebied succesvol te zijn, aldus De HOOP. In deze positief kritische bedrijfspresentatie wordt er via voelen, denken en handelen op zoek gegaan naar passie. De show biedt een afwisseling tussen rust en actie met muzikale hoogtepunten, spel enlichaamsbeweging.

Voor meer informatie klik hier Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend en kosteloos een proefsessie van de show bijwonen op donderdag 14 april 2005 om 14.30 uur in Restaurant De Rotonde te Geldermalsen.

Reageer op dit artikel