nieuws

Woonhotel opent in Rotterdam

Horeca

Burgemeester Opstelten van Rotterdam opent donderdag 24 maart viersterren- annex woonhotel Rotterdam. Beide hotels met totaal 201 een- en tweekamerappartementen zijn gevestigd in de nieuwe woontoren Queen of the South in Rotterdam-zuid, een project van de woningcorporaties De Nieuwe Unie en Woonbron.

Het met veel kunst ingerichte hotel van negen verdiepingen neemt ongeveer 40 procent de oppervlakte van het pand in beslag. Het complex bestaat verder uit koopwoningen, kantoren en winkels. (Woon)hotel Rotterdam (het is een voorlopige naam, de definitieve volgt binnenkort) richt zich op gasten die behoefte hebben aan korte of lange tijdelijke huisvesting. Er is daarom niet gekozen voor hotelkamers, maar uitsluitend voor appartementen met kitchenette. De prijzen variëren van 85 euro per nacht voor een standaard eenpersoonsappartement tot 195 euro per nacht voor een tweepersoonssuite. De exploitatie is in handen van Anita en Roel Rol. Het hotel serveert maaltijden en ontbijt in restaurant Thuis.

Reageer op dit artikel