nieuws

Actiedag biedt restaurantgasten fikse kortingen

Horeca

Vanwege succes in het verleden, houdt restaurantorganisatie Euro-Toques dit jaar weer de actie ‘Fête de la Cuisine’. Restaurantgasten kunnen op donderdag 26 mei een drie of vier gangenmenu nuttigen voor de halve prijs.

‘Fête de la Cuisine’ is drie jaar geleden overgewaaid uit Frankrijk. De actiedag heeft als doel het imago van de horeca minder duur te maken. Vandaar de mogelijkheid voor gasten om voor half geld een meergangenmenu te verorberen. Daarnaast wil organisator Euro-Toques gasten bekend laten worden met het niveau van de deelnemende restaurants.

Euro-Toques roept leden op deel te nemen aan de actiedag. ‘De ervaring van de afgelopen twee jaar was dat elk restaurant alle tafels bezet had’, zo meldt de organisatie in een persbericht.

Reageer op dit artikel