nieuws

arti producties verzorgt nokia pers event

Horeca

Afgelopen woensdag presenteerde Nokia – wereldleider in mobiele telecommunicatie – vanuit Amsterdam de nieuwe generatie multimedia-phones voor de Europese en Afrikaanse markt en het Midden Oosten: de Nseries. De organisatie van dit grootste Nokia-pers-event ooit wereldwijd gehouden, was toevertrouwd aan het Rotterdamse evenementenbureau aRTi Producties BV.

Het event was verdeeld in twee evenementen. In de eerste plaats de centrale presentatie; de officiële perslancering van de zogenoemde Nseries in de Amsterdam Convention Factory. In de tweede plaats de feestavond die na de officiële perspresentatie plaatsvond voor de 450 genodigden in de Gashouder van de Amsterdamse Westergasfabriek.

Hoogtepunt van het internationale promotiespektakel vormde het optreden van de beroemde Amerikaanse soul- and R&B-zangeres Alicia Keys. Het feit dat de Finse telecomgigant Amsterdam verkoos voor de wereldpremière van de nieuwe generatie multimedia-phones, is te danken aan de jarenlange hechte samenwerking tussen aRTi Producties en Nokia.

Reageer op dit artikel