nieuws

Bundeltjes haricots verts

Horeca

Onlangs introduceerde EMP-trading een assortiment convenience diepvries producten, waaronder de bundeltjes van haricots verts. ‘De bundeltjes wegen 30 gram per stuk, zijn van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk van smaak’, aldus de producent. Een voorjaarsproduct dat voor de (instelling) kok een prima aanvulling op zijn gerechten is. Het volledige assortiment is te vinden op onderstaande website. […]

Onlangs introduceerde EMP-trading een assortiment convenience diepvries producten, waaronder de bundeltjes van haricots verts. ‘De bundeltjes wegen 30 gram per stuk, zijn van hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk van smaak’, aldus de producent. Een voorjaarsproduct dat voor de (instelling) kok een prima aanvulling op zijn gerechten is.

Het volledige assortiment is te vinden op onderstaande website. Op deze site staat ook de ananas-carpaccio, een tropisch kant-en- klaar product met diverse culinaire mogelijkheden. Zowel als voor- en als nagerecht te serveren.Informatie: EMP-trading, Hengelo, tel. (074) 265 70 48 of www.emptrading.nl / info@emptrading.nl.

Reageer op dit artikel