nieuws

Cateringmagazine.nl voor cateringprofessionals

Horeca

De redactie van Catering Magazine heeft haar internetactiviteiten sinds vrijdagochtend 8 april flink uitgebreid. Direct na de uitreiking van de Nationale Catering Awards is www.cateringmagazine.nl gelanceerd. Dit is gebeurd in nauwe samenwerking met de redactie van Zibb.nl/horeca.

Naast het allerlaatste cateringnieuws is er uitgebreide informatie te vinden over opleidingen, concepten en brancheverenigingen. Daarnaast bevat www.cateringmagazine.nl spraakmakende fotoreportages van belangrijke gebeurtenissen uit de branche.

Tegelijkertijd is de frequentie van de gratis digitale nieuwsbrief verhoogd naar twee keer in de maand. Meld u op www.cateringmagazine.nl aan via het kopje nieuwsbrief en ontvang kosteloos het laatste nieuws in de mailbox.

Reageer op dit artikel