nieuws

Culinaire grootheden adviseren over nieuwe haring

Horeca

De absolute culinaire top is aanwezig tijdens Vlaggetjesdag in Scheveningen. Op 4 juni geven diverse vaderlandse topkoks hun mening over de Hollandse Nieuwe tijdens een haringevenement, gepresenteerd door tv-presentator Viola Holt.

Jonnie Boer, Cees Helder en Robert Kranenborg. Klinkende namen uit de culinaire top. De drie ‘kooktenoren’ worden door Holt aan de tand gevoeld tijdens het haringevenement op het Scheveningse haventerrein.

De show is een afgeleide van de voormalig populaire tv-uitzending ‘5 uur Show’ van Viola Holt. Op een podium vinden de gesprekken met de topkoks plaats die vervolgens via een groot beeldscherm zijn te volgen.

‘Het aanwezige publiek krijgt een zeer deskundig advies over de kwaliteit van de haring dit jaar. Het is niet zozeer dat de topkoks de haring gaan keuren, maar ze zullen zich ongetwijfeld uitspreken over de kwaliteit’, meldt de organisatie de rol van Helder, Boer en Kranenborg.

Meer weten over haring? Bekijk dan nu de recepten in onze recepturendatabank.

Reageer op dit artikel