nieuws

de huishoudbeurs trekt 10.000 bezoekers meer dan vorig jaar

Horeca

De Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI heeft de afgelopen week in totaal 231.808 bezoekers getrokken. Dat maakte de organisatie zondag na afloop van de beurs bekend. De zestigste editie van de Huishoudbeurs was volgens de organisatie wederom een succes. De ‘Moeder aller beurzen’ trok 10.000 bezoekers meer dan vorig jaar.

Beursmanager M. Wolters is tevreden over het verloop van het evenement. ,,De Huishoudbeurs 2005 was echt een feest zoals we het bedoeld hebben. Daar hebben de exposanten ook enorm aan meegewerkt. Er waren veel merken, prachtige stands en mooie presentaties. De bezoekers hebben dat enorm gewaardeerd. Er zijn veel mensen naar de RAI gekomen. Het evenement is nog steeds ongekend populair.”

De jarige huishoudbeurs werd op 1 april geopend met een optreden van René Froger, Gordon en Gerard Joling. Tijdens de beurs traden ook nog Frans Bauer, Anita Meijer, Lee Towers, Maud, Jan Smit en Rob de Nijs op.

Reageer op dit artikel