nieuws

dineren in het donker een bijzondere ervaring voor zienden

Horeca

In 2005 bestaat Bartiméus 90 jaar. Als één van de jubileumactiviteiten is ‘Dineren in het Donker’ opgezet. Deze bijzondere avond organiseert Bartiméus samen met congrescentrum-theater-hotel Figi in Slot Zeist en is mede mogelijk gemaakt door Univé.

De avond start om 19.00 uur aan een zespersoonstafel in een smaakvolle, maar aardedonkere ruimte in de gewelven van Slot Zeist. In verband met de veiligheid kan het bedienend personeel wél zien met behulp van nachtkijkers. De gasten mogen rekenen op een hoogstaand viergangendiner. Elke gang is prachtig opgemaakt, maar als bezoeker weet je vooraf niet wat er op het bord ligt. Na iedere gang is er dan ook een uitleg over het gerecht door Figi’s chef Rob Beckers

Meer informatie: dinereninhetdonker.nl . De nog beschikbare data zijn 12 tot en met 29 april van dinsdag tot en met zaterdag (de avonden 14, 15 en 21 april zijn reeds uitverkocht).
Bartiméus ondersteunt slechtzienden en blinden in alle leeftijdsgroepen, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen leven, leren en werken. Met het organiseren van ‘Dineren in het Donker’ vraagt Bartiméus aandacht voor de positie van slechtziende en blinde mensen in de samenleving.

Reageer op dit artikel