nieuws

eerste artiesten north sea jazz bekend

Horeca

Oscar Peterson, Al Green, Jamie Cullum, Steps Ahead, Joss Stone en Dianne Reeves treden op tijdens het North Sea Jazz Festival in Den Haag. Deze eerste namen werden maandag bekendgemaakt. Het jazzfestival wordt op 8, 9 en 10 juli gehouden in het Congres Centrum in Den Haag.

Dit jaar wordt het 30-jarig jubileum gevierd. Het volledige programma wordt op 10 mei bekendgemaakt. De kaartverkoop voor het festival start zaterdag 14 mei.

Jamie Cullum trad vorig jaar voor het eerst op tijdens het festival. De jonge zangeres Joss Stone maakt op North Sea Jazz haar Nederlandse festivaldebuut. Ter ere van het 30-jarig jubileum van het North Sea Jazz Festival vindt op woensdag 6 juli een Special 30th Anniversary Concert plaats van het trio Keith Jarrett, Gary Peacock en Jack DeJohnette.

Reageer op dit artikel