nieuws

Friese horeca verenigt zich op het net

Horeca

Horecaondernemers in Friesland zijn nog beter te vinden op internet met de website www.horecafriesland.nl. Dat stelt initiatiefnemer Thierry Kamminga onder het motto ‘samen staan we sterk’.

Cafés, restaurants en hotels in Friesland kunnen voor 149 euro een pagina kopen op de consumenten gerichte verzamelsite Horecafriesland.nl. Op de pagina is het mogelijk informatie te verstrekken, foto’s te plaatsen en een agenda publiceren. Daarnaast kunnen geïnteresseerden een nieuwsbrief versturen via de site.

Thierry Kamminga is geen onbekende in de Nederlandse en vooral Friese horeca. Lange tijd runde hij Café Cheers in Sneek en werd hij in 2003 uitgekozen tot ‘Meest Markante Horecaondernemer van Nederland’. Vorig jaar verkocht hij zijn café. Ook bracht hij vorig jaar ‘Het Kroegenlied’ uit waarmee hij enkele weken in de hitlijsten stond.

Reageer op dit artikel