nieuws

henk kroneberg wint nationale catering award 2005

Horeca

Tijdens een feestelijke avond in The Open in Tiel is vorige week donderdag Henk Kroneberg, directeur van Verhaaf Party Catering, uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Catering Award 2005 in de categorie partycatering. De NCA is een initiatief van het vakblad Catering Magazine. Hoofdredacteur en tevens voorzitter van de jury, Martine Zuil, en co-presentator en Oscarkenner René Mioch reikten de “Oscars van de catering” uit.

Kroneberg was genomineerd samen met Anthony O’Bryan, catering manager namens Hutten Exclusieve Catering van De Vereeniging en Stadsschouwburg in Nijmegen en Jorrit Oosthoek projectmanager Party & Events namens Albron Party Productions bij Koninklijk Theater Carré.

“Ik heb ooit gezegd dat meedoen aan de Nationale Catering Awards voor mij pas gerechtvaardigd zou zijn als het bedrijf (weer) winst zou draaien. Dat was afgelopen jaar het geval en dus ben ik er trots op terecht te komen in het illustere rijtje winnaars in de categorie Partycatering.”, aldus Henk Kroneberg.

De winnaar vertelde zich goed te kunnen voorstellen dat de twee andere genomineerden wellicht met gemengde gevoelens terugkijken op de uitreiking. “Het is toch een beetje appels met peren vergelijken. Misschien is het niet eens rechtvaardig dat we meedoen in dezelfde categorie, ik als zelfstandig ondernemer en zij als locatiemanagers. Jorrit Oosthoek en Anthony O’Brien verdienen een veel groter applaus dan ik.”
Voor een volledig verslag en foto’s ga naar cateringmagazine.nl

Reageer op dit artikel