nieuws

het patronaat nieuwe uitgaansgelegenheid ook voor bedrijfsevenementen

Horeca

Afgelopen vrijdag 8 april is Het Patronaat in Tilburg officieel geopend door burgemeester Vreeman van Tilburg.Maanden is er hard gewerkt om het vervallen Patronaats gebouw in hartje Tilburg om te toveren tot trendy uitgaansgelegenheid, en met resultaat. Het Patronaat staat, naar eigen zeggen, voor een uniek uitgaansconcept dat een brede en moderne doelgroep in beweging zal gaan zetten. Het vroegere kerkgebouw moet met haar moderne inrichting en unieke concept de trots van Tilburg en omstreken worden.

In het weekend geldt het “complete avond uit” concept. Lekker dineren in het restaurant op de begane grond en dansen in de ‘Nightlife’ Area.

Maandag tot en met donderdag zal Het Patronaat fungeren als partycentrum voor feesten, partijen en seminars. Voor deze besloten ontvangsten heeft Het Patronaat een culinaire partner gevonden in Martinair partyservice.

Het Patronaat is zowel in zijn totaal als per zaal te huur en heeft een totaalcapaciteit voor 1.150 gasten. Door middel van een grote vide, grote open trappartijen en een groot balkon op de 2e etage kunnen de gasten alle activiteiten in het gehele pand meebeleven. Het geheel is luxe ingericht. Op de begane grond bevindt zich het restaurant, op de 1e etage het ‘Nightlife’ en op de 2e etage een exclusieve ‘VIP’ Area.

Reageer op dit artikel