nieuws

Horecava zoekt nieuwe beursmanager

Horeca

Susanna Goossens-Hylkema is gestopt als beursmanager van de Horecava. De organisatie van de grootste horecabeurs van ons land is momenteel op zoek naar een opvolger. De Horecava hoopt op korte termijn de nieuwe beursmanager bekend te maken.

Goossens werkte vijf jaar voor de RAI in Amsterdam, waarvan de laatste vier jaar als beursmanager van de Horecava. In haar eerste jaar voor de RAI was ze nauw betrokken bij een internetbeurs. Ze vertrekt omdat ze emigreert naar Zuid-Afrika. Reden van de emigratie is dat haar man een baan heeft aanvaard in Zuid-Afrika.

De Horecava voert momenteel gesprekken met diverse kandidaten om de opvolging zo spoedig mogelijk te regelen. Het gaat hierbij om zowel interne kandidaten als sollicitanten van buiten de organisatie. De persafdeling van de RAI laat weten op korte termijn met een nieuwe beursmanager naar buiten te komen. In januari vindt de 50e editie van de vakbeurs plaats.

Reageer op dit artikel