nieuws

hutten exclusieve catering wordt huiscateraar van triavium

Horeca

Hutten Exclusieve Catering uit Veghel is vanaf heden vaste huiscateraar bij Triavium Congressen & Feesten in Nijmegen. Hutten versterkt hiermee haar positie in het oosten van de Nederlandse markt en Triavium heeft in Hutten de creatieve cateraar gevonden die ze zochten.

Hutten Exclusieve Catering is inmiddels huiscateraar op bijna 20 locaties in Nederland. Op jaarbasis verzorgen zij meer dan 9.000 activiteiten en vinden 3 miljoen culinaire invullingen hun weg naar de gasten.

Triavium Congressen & Feesten is een multifunctionele locatie voor een verscheidenheid aan feesten, recepties, beurzen, congressen en evenementen. Dankzij de acht zalen, de centrale Plaza met vier sfeercafés en een uitgestrekte entree zijn er mogelijkheden voor bijeenkomsten voor 15 tot 1.500 gasten. De locatie heeft een ruime parkeerplaats en ligt direct aan het NS station Dukenburg.

Reageer op dit artikel