nieuws

Maison van den Boer neemt afscheid van Park Plaza

Horeca

Na bijna twintig jaar feesten, recepties en ontvangsten te hebben verzorgd in Park Plaza, de voormalige schuilkerk aan het Rokin in Amsterdam, heeft Maison van den Boer op 1 maart afscheid genomen van deze locatie.

“De huidige ontwikkelingen in de markt en de verkeerssituatie op het Rokin bieden onvoldoende perspectief voor de activiteiten”, aldus Maison van den Boer. “Daarom is een duurzame bijdrage aan de commerciële en conservatoire doelstellingen van de eigenaar van deze voormalige kerk niet haalbaar.”
Maison van den Boer beschikt over een aantal historische locaties in en rond het centrum van Amsterdam om haar relaties een alternatief te bieden. De begeleiding in het vinden van een andere locatie en de organisatie van evenementen zal nu plaatsvinden vanuit het nieuwe regiokantoor in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA).
Inmiddels heeft het Britse bedrijf Merlin Entertainment de kerk gehuurd en gaat die in de komende maanden te verbouwen tot griezelhuis. De nieuwe horrorattractie gaat ‘Amsterdam Dungeon’ heten.

Reageer op dit artikel