nieuws

Nederlandse dancescene in Londen gepromoot

Horeca

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) gaat samen met Rotterdam Marketing de Nederlandse dancescene in Londen promoten. Ze zijn gezamenlijk een campagne begonnen onder de naam HollandClubbing.com.

De bedoeling is om meer Britten naar Nederland te lokken voor een weekeindje dansen op housebeats. Dat hebben beide organisaties woensdag bekendgemaakt.

Nederland staat volgens NBTC en Rotterdam Marketing bekend om zijn vooruitstrevende en vernieuwende dancescene. Nederlandse dj’s, zoals Tiësto en Michel de Hey zijn wereldberoemd en veelgevraagd. Met de merknaam HollandClubbing willen de initiatiefnemers zich richten op jonge en trendgevoelige Britten. ‘We willen een groter bewustzijn van Nederland als clubbingbestemming creëren.’

Reageer op dit artikel