nieuws

neptunus’ concept ‘evolution’ bij nh leeuwenhorst als congresaccommodatie

Horeca

Naast NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout staat vanaf begin maart 2005 een tijdelijke luxe aanbouw. Deze ‘Evolution’ biedt extra ruimte tijdens de grootscheepse verbouwing van het hotel. De ruimte wordt gebruikt voor plenaire sessies van congressen, bruiloften, beurzen en als expo-ruimte.

De ‘Evolution’ is een nieuw concept van tentenbouwer Neptunus en is eerder gebruikt tijdens de Olympische Spelen in Athene. De hal is 40 meter lang, 20 meter breed en heeft binnenin een hoogte van 6 meter. Er past een maximale opstelling van 750 personen in, inclusief een podium. Het is de eerste keer dat de ‘Evolution’ gebruikt wordt als congresaccommodatie.

Het hotel in de bollenstreek wil met de verbouwing de sterke (inter)nationale marktpositie ook voor de toekomst veiligstellen. In fasen en met minimale overlast voor de gasten, realiseert NH Leeuwenhorst een metamorfose van de begane grond van het hotel.
Medio augustus 2005 moet de verbouwing achter de rug zijn. NH Leeuwenhorst beschikt dan over drie nieuwe restaurants, waaronder een à la carte restaurant, een designbar en rustgevende patio’s. Tegelijk worden enkele nieuwe conferentiezalen gerealiseerd, die kunnen worden gekoppeld aan de nieuwe restaurants. Het hotel beschikt over 504 kamers en – na de uitbreiding – 117 conferentiezalen voor vier tot duizend gasten.

Reageer op dit artikel