nieuws

Nieuwe baas voor Horecava

Horeca

Pirjo de Winkel is de nieuwe beursmanager van de Horecava. Ze volgt Susanna Goossens-Hylkema op die na vijf jaar RAI het beursbedrijf inruilt voor een leven in Zuid-Afrika. Met de aanstelling van De Winkel kiest de Horecava voor een beursmanager uit eigen stal.

De Winkel wordt vanaf 1 mei als senior productmanager verantwoordelijk voor de organisatie van de Horecava 2006. Het betreft hier de 50e editie van de grootste horecavakbeurs van Nederland. De Winkel heeft ruime ervaring als beursmanager van onder meer de Bakkerij Dagen en AgroVak Holland.

‘We gaan feestelijk aandacht geven aan de vijftigste verjaardag van de Horecava’, zo meldt De Winkel in een persschrijven van de RAI. ‘Onder het motto “Kansen zien, kansen proeven” krijgen ondernemers straks volop tips voor een succesvolle bedrijfsvoering.’

Reageer op dit artikel