nieuws

PartyCompany produceert Erfenis van Casanova in Den Haag

Horeca

Op dinsdag 10 mei gaat in samenwerking met Verhaaf Party Catering “De Erfenis van Casanova” in première. Naast de feestlocaties in Amsterdam en Brabant produceert PartyCompany nu ook haar themaproducties in de provincie Zuid-Holland.

De productie “De Erfenis van Casanova” is inmiddels een succes in Amsterdam en Kaatsheuvel. In Den Haag kan men de productie meebeleven in Stadspaleis “Het Spaansche Hof”.

De Erfenis van Casanova is het verhaal van wijlen Casanova, die als verleider van, bij voorkeur, rijke vrouwen fortuin heeft gemaakt. Een Executeur Testamentair is aangesteld om zijn erfenis onder de erfgenamen te verdelen. Dit arrangement is ontwikkeld voor zakelijke gezelschappen vanaf 200 personen. Voor meer informatie: partycompany.nl

Reageer op dit artikel